STERIL & CLEAN – Fertőtlenítő hatású folyékony szappan

A Steril & Clean különleges összetételének köszönhetően, egy fázisban tisztít és fertőtlenít, valamint táplálja a kézbőrt. A készítmény könnyedén eltávolítja az olajos, zsíros szennyeződéseket, miközben baktericid és yeasticid hatással rendelkezik.

Adagolása: 1-2 ml/ kéztisztítás

Használat: A már megnedvesített kézre juttatjuk az 1-2 ml kéztisztítószert és 30 másodpercen keresztül alaposan eldörzsöljük a bőrön, majd további víz hozzátételével dús habot képzünk, végül leöblítjük. PT1 terméktípus. Alkalmazási terület fertőtlenítő kézmosás. Hulladékkezelés: A termék maradékai veszélyes hulladékként kezelendő. A kiürült, tisztított flakont tegye a szelektív hulladékgyűjtőbe, a tisztítatlan csomagolóanyag veszélyes hulladékként kezelendő Tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, fagymentes helyen, élelmiszerektől, élvezeti cikkektől elkülönítve kell tárolni. Gyermekek kezébe nem kerülhet!

Szennyezés-mentesítés:

A kiömlött terméket semleges megkötő anyaggal (pl. homok, föld) itassuk fel, majd a területet alaposan öblítsük le.

Környezetvédelmi óvintézkedések/Hulladékkezelés:

Tilos a terméket és annak maradékait a talajba, élővizekbe és hígítás nélkül csatornába, lefolyókba juttatni. A termék és maradékai, szennyezett csomagolása  veszélyes hulladékként kezelendő

A terméket tömény formában, kezelés nélkül a környezetbe jutatni nem szabad. Kis mennyiségben a tisztított csomagolás kommunális hulladékgyűjtőbe helyezhető.

Tagged under:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.