ORANGE-G – Tisztítószer narancs illattal

orange-g-fertotlenito-tisztito-narancsolaj-semleges-ipari-chemico-20lAz ORANGE-G egy semleges kémhatású, kellemes illatú, egyfázisú, tisztító-, fertőtlenítőszer koncentrátum. Kationos és nem ionos tenzideket, komplex képzőket, diszpergáló szereket, valamint narancsolajat tartalmaz. Az utóbbi összetevőjének köszönhetően, a tisztítás után kellemes illatot biztosít a helyiségben. Az ORANGE-G kiemelkedő tulajdonsága, hogy a szerkezeti anyagokat nem támadja meg, így gyakorlatilag minden területen alkalmazható, mint univerzális tisztító- és fertőtlenítőszer.
Fékezett habzású összeállításának köszönhetően egyaránt alkalmas kézzel, illetve tisztító berendezéssel végzett tisztításokhoz. Ideálisan használható padlótisztító és szőnyegtisztító gépekben, mivel nemcsak jól tisztít, hanem kellemes illatot is biztosít a megtisztított területnek. Magas fertőtlenítő komponens tartalma miatt, csekély koncentrációban is kiváló baktérium, vírus illetve gombaölő hatással rendelkezik.

Felhasználási terület:
• Közintézmények
Iskolában, kollégiumokban, szociális otthonokban, szállodákban, a termek, szobák, öltözők, szociális helyiségek, konyhák, étkezők tisztítására és fertőtlenítésére ajánljuk.
• Egészségügy
Folyosók, lépcsőházak, kórtermek, kezelők, váróhelyiségek, liftek, öltözők, szociális helyiségek felmosásához és minden más mosható felület tisztításához, fertőtlenítéséhez ajánljuk 1:20 – 1:50 hígítási arányban.

Használatának előnyei:
– Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
– Rendkívül gazdaságos.
– Sokrétű alkalmazhatóság.
– Kiváló tisztító és fertőtlenítő hatás.
– Hosszan tartó, kellemes, friss illat.
– Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:
A tisztítandó felületre permetezéssel, ronggyal vagy szivaccsal vigyük fel a megfelelő arányban hígított oldatot. Általános tisztításra és fertőtlenítésre gyengén és közepesen szennyezett felületek esetén 1:20 – 1:100 koncentrációban használjuk a szennyezettség mértékétől függően, a behatási idő 15-20 perc legyen.
Baktériumok ellen: 1:50 – 1:100 koncentrációban, behatási idő 15-20 perc.
Gombák ellen 1:25 – 1:50 legyen a koncentráció, 15-20 perc behatási idő mellett.

Hígíthatóság: 1:30- 1:200

orange-g-fertotlenito-tisztito-narancsolaj-semleges-ipari-chemico-5l

 

Tagged under: