NACROLL – Bőrápoló kéztisztító

nacroll-teljes-szennyezodes-oldo-keztisztito-borkondicionalo-szemcses-ipari-chemicoA NACROLL kéztisztító paszta egyesíti az intenzív tisztító erőt, a kíméletes bőrápolással. A pasztában lévő apró polimer golyócskák segítségével, még hatékonyabb kéztisztítást érhetünk el. Nagy hatékonysággal távolítja el a kormot, zsírt, olajat, kátrányt, valamint a festék és ragasztó maradványokat. Egyedi összetételű anionos és nem ionos tenzidek kombinációját tartalmazza, egy különleges felületi megkötő képességgel rendelkező adalékkal kiegészítve. Lanolin tartalmának köszönhetően ápolja és kondicionálja a bőrt. Kiváló szagtalanító hatás jellemzi. Kellemes friss citrus illata, még órákon át érezhető. Nem tartalmaz formaldehidet, maró anyagot, lúgot, szappant és homokot. Nem okoz dugulást a szennyvízvezetékekben. A NACROLL pH semleges és biológiailag könnyen lebontható, környezetbarát termék.

Felhasználási terület:
Az ipar minden területén kiváló eredménnyel alkalmazhatjuk, ahol a legmakacsabb szennyeződések eltávolítása a feladat. Eredményesen használható a karbantartó-, szerelőműhelyekben, ipari üzemekben, nyomdákban, útépítő vállalatoknál, stb.

Használatának előnyei:
– Rendkívül intenzív tisztítóerő jellemzi.
– Gyorsan és kíméletesen tisztít.
– Kiváló szagmegkötő hatással rendelkezik.
– Tartós, friss citrus illatot biztosít.
– Ápolja, kondicionálja a bőrt.
– Egyszerűen, higiénikusan alkalmazható.
– Környezetbarát, pH semleges összetételű.

Használati utasítás:
A pasztát száraz és nedves kézre is felvihetjük, majd kb. 30 mp – ig egyenletesen dörzsöljük a bőrbe, fokozott figyelemmel a redőkre, repedésekre. A kéztisztításhoz kb. mogyorónyi mennyiséget használjunk, és a feloldott szennyeződést langyos vízzel öblítsük le.

A NACROLL alkalmazása mellett nem szükséges a körömkefe használata, így gyorsabb és egyszerűbb a kéztisztítás. Amennyiben vizes öblítésre nincs lehetőség, akkor ronggyal is letörölhetjük a bőrfelületről a már feloldott szennyeződéseket. A pumpás adagoló és a fali tartó alkalmazásával egyszerűen és higiénikusan használható.

Adagolása: kb. 2 ml/kéztisztítás

nacroll-konzol-szennyezodes-oldo-keztisztito-borkondicionalo-szemcses-ipari-chemico

Tagged under: