M.T.F. II. LIQUID – Gyorsan párolgó zsírtalanító

mtf-liquid-ii-muszaki-tisztito-zsiroldo-zsirtalanito-ipari-chemico.pngAz M.T.F. II. LIQUID az ipar számára kifejlesztett nagy hatékonyságú tisztító folyadék, mely azonnal és maradék nélkül távolítja el a különböző felületekre, fékekre, kuplungszerkezetekre rakódott port, beégést és más szennyeződéseket. Hatásos a zsír, az olaj, a gyanta, a korom és más nem kívánatos szennyeződésekkel szemben. Ragasztás előtti zsírtalanításra is javasoljuk használatát. Nem károsítja a festett, eloxált, galvanizált felületeket.

Felhasználási terület:
• Ipar
Zsírral, olajjal, korommal, gyantával, ragasztóval szennyezett felületek tisztítására és ragasztás előtti zsírtalanításra alkalmas.
• Gépjárműipar
Fékek, kuplungszerkezetek valamint zsíros, olajos, kormos alkatrészek gyors és hatékony tisztítására ajánlott.
• Műhelyek
A karbantartás minden területén javasolt a használata, ahol olajjal, zsírral, korommal, erősen szennyezett alkatrészek, finommechanikai berendezések, elektromos készülékek, érintkezők gyors tisztítása szükséges.
• Mezőgazdaság
Láncok, hajtóművek, görgők, csúszó érintkezők, alkatrészek, fékek, kuplungszerkezetek
gyors tisztítására használható.

Használatának előnyei:
– Azonnali tisztítóhatás az erősen szennyezett felületeken is.
– Gyorsan, nyom nélkül elpárolog.
– Teljesen száraz felületet hagy maga után.
– Nem károsítja a kezelt felületeket.

Használati utasítás:
Ha szükséges mechanikusan távolítsuk el a vastag és szilárd szennyeződéseket, majd szervizpisztoly/permetező vagy ecset segítségével juttassuk a felületre a tisztító anyagot. Szükség esetén – rövid hatásidő után – sűrített levegővel szárítsuk le a felületet, vagy ronggyal töröljük tisztára.

Tagged under: