KORR-MAGIC – Nemesacél ápoló szer

korr-magic-nemesacel-apolo-rozsdamentes-vedelem-eredeti-feny-ipari-chemico-5lA KORR-MAGIC készítményt nemesacél felületek (tartályok, tankok, egyéb készülékek) védelmére, ápolására fejlesztettük ki.
Eltávolítja az ujjlenyomatokat, elszíneződéseket a tisztító-, fertőtlenítőszerek használata után kialakult csíkokat, por- és zsíros szennyeződéseket.
A KORR-MAGIC fertőtlenítő hatású készítmény, melynek használata után a fémfelület egyenletesen ragyogó és tiszta lesz. Visszaállítja a rozsdamentes anyagból készült berendezések felületének eredeti fényét. Regenerálja, kondicionálja a kezelt részeket és megnehezíti azok ismételt elszennyeződését.

Felhasználási terület:
• Élelmiszer és palackozó ipar
Tartályok, tejsilók, szűrők, hőcserélők fényes felületeinek ápolására javasoljuk használatát.
• Sütőipar
Látványkemencék, kelesztők, pultok, edények, szellőző rendszerek rozsdamentes acél felületeinél alkalmazhatjuk eredményesen.
• Gyógyszeripar
Gyártósorok, tartályok, egyéb fém felületek ápolására ajánlott.
• Mezőgazdaság
Tejházak, fejőrendszerek, nemesacél felületeinek védelmére javasolt.
• Konzerv- és húsipar
Berendezések, tartályok, kútterek és egyéb fényes felületek ápolószereként használjuk.

Használatának előnyei:
– Rendkívül gazdaságos.
– Kondicionálja a fémfelületeket, visszaadja eredeti fényüket.
– Védőréteget képez a felületen, amely gátolja az újbóli szennyeződések lerakódását.

Használati utasítás:
A fémápoló anyagot hígítás nélkül szórással vagy ruhával vigyük fel a felületre és egyenletesen, vékonyan kenjük el rajta. Tisztító, fényező, fertőtlenítő hatása mellett kiválóan karbantartja és ápolja a fenti területeken előforduló csuklókat, pántokat, egyéb mozgó alkatrészeket is. Kiválóan alkalmas a rendszeres takarításban nélkülözhetetlen CHEMICO KORR-X nevű savas, jól habzó tisztító anyagunk használata után, a felületek lezárására.

Tagged under: