Gyártás

Gyártás

A CHEMICO Magyarország Kft. cégcsoportja ipari karbantartó, tisztító és fertőtlenítőszerek fejlesztésére, előállítására, forgalmazására és raktározására szakosodott vállalat. Cégünk 2002-es alapítása óta folyamatos, dinamikus fejlődést produkál mind a piacbővítést, mind a fejlesztést illetően, biztosítva ezzel vevőink elégedettségét a konkrét igényeik pontos feltárásával és ezek minőségi kielégítésével.

A gyártórészleg által előállított főbb termékcsoportok a következők:

Gépészeti karbantartó anyagok

Elektromos karbantartó anyagok

Ipari vízkőoldó szerek

Ipari zsíroldó szerek

Formaleválasztó és felületkezelő szerek

Különleges termékek

Tisztító és fertőtlenítő szerek

Személyi higiéniai anyagok

Ökoclean rendszer

Hozzávetőlegesen 150 féle termékből évente több, mint 500 tonna mennyiséget állítunk elő, melyek már Európa hét országába jutnak el a végfelhasználókhoz.

A megalakuláskor megvásárolt gyárépület szükségmegoldás volt, az időközben szűkössé vált raktári kapacitásunkat, a későbbiek során részben pályázati támogatás segítségével növeltük és korszerűsítettük. Kezdettől fogva rendelkeztünk minőségellenőrzési laboratóriummal, melyet a termékfejlesztési igények dinamikus növekedése miatt új berendezésekkel bővítettünk. Az általunk előállított késztermékek mennyisége is jelentősen megnőtt, melynek mozgatása és deponálása megkívánta az erőgéppark fejlesztését és bővítését is.

Chemico_bokony_0002

A többszintű igény kielégítés következtében előállító rendszerünk bonyolultabbá vált és ezzel együtt környezetvédelmi kérdések is felmerültek. A szabályozási fok növelése érdekében az ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszer és az ISO 14001:2004 Környezetközpontú irányítási rendszer bevezetését is megvalósítottuk.

Cégünk vevőit elsősorban abból a piaci szegmensből szerzi, amelyek magas minőségi követelményekkel rendelkező, környezetbarát termékeket vásárolnak. Ezek a termékek kielégítik a legigényesebb vevők higiéniára, hatékonyságra, gazdaságosságra, egyszerű alkalmazhatóságra, munkavédelemre irányuló követelményeit. Miután a vevők gyorsan és egyszerűen meggyőződhetnek arról, hogy az általunk előállított termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ezért érdemes azokat folyamatosan használni, így fejlesztéseinkben továbbra is az eddig kijelölt irányt követjük. Ebben a minőségi tartományban piaci részesedésünk Magyarországon jelentős és ezt stabilan tartjuk, azonban rövidtávú céljaink között szerepel, hogy a fejlesztéseket követően ez az arány dinamikusan növekedjen.

Chemico_bokony_0041

Legfőbb céljaink az előállított termékeink magas minőségének megtartása mellett, a mennyiség növelése, a megszerzett piaci potenciál megtartása, új piacok megszerzése, új termékek létrehozása saját fejlesztés által és helyi munkaerő alkalmazásával, a cég infrastruktúrájának bővítésével, a környezetbarát termékarány növelésével, szabályozottságot elősegítő minőség- és környezetirányítási rendszerek működtetésével.