FLOORON – Habzásmentes ipari zsírtalanító

flooron-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-habzasmentes-gepi-ipari-chemico-20lA FLOORON különleges összeállítású habzásmentes lúgos kémhatású, ipari zsírtalanító koncentrátum. Kiváló eredménnyel használható zárt alkatrészmosókban, ultrahangos fürdőkben, nagynyomású mosóberendezésekben, gőzborotvákban és padlótisztító készülékekben. A készítmény rendkívül hatékony és gazdaságos felhasználást tesz lehetővé jó hígíthatóságának és aktív zsíroldó hatásának köszönhetően.
A folyadékban lévő korróziós inhibitorok védik a fém felületeket, filmréteget képeznek, melyek megnehezítik a felületek újra szennyeződését. A felületaktív összetevők biológiailag lebomlanak. A termék nem tartalmaz szerves oldószereket.

Felhasználási terület:
Minden olyan területen kiváló eredménnyel használható, ahol zárt rendszerű tisztító, mosóberendezésben alkalmazzuk és a habzás nem kívánatos. Eredményesek lehetünk a padlómosógépekben történő felhasználás esetén, a tehergépjárművek ponyvamosásánál, ipari gépek, berendezések általános tisztításánál, de alkalmazhatjuk különböző alkatrészmosó berendezésekben is.

Használatának előnyei:
– Gyors, megbízható és könnyű felhasználhatóságot tesz lehetővé
– Rendkívül hatékony és gazdaságos
– Sokrétű alkalmazást biztosít
– Nem korrozív
– Környezetbarát, biológiailag lebomlik

Használati utasítás:
A koncentrátumot 1:10 – 1:100 vizes hígításban használjuk a szennyezettség mértékétől és típusától függően. Nagynyomású rendszerekben, akár 1:50 – 1:100 hígítási arány beállításával is eredményesek lehetünk. A zsírtalanítási folyamatot követően javasoljuk a vizes öblítést, hogy a már oldatban lévő szennyeződést maradék nélkül el tudjuk távolítani a felületről. Amennyiben 40°C – 50 °C – os vizet használunk a koncentrátum hígításánál, azzal tovább növelhetjük az oldat hatékonyságát! Külső felületek kézi tisztításánál javasoljuk a különböző űrtartalmú permetező készülékek használatát, a gazdaságos és hatékony munkavégzés érdekében.

Fontos: Festett felületen történő alkalmazás előtt, végezzünk próbatisztítást!

Hígíthatóság: 1:10 – 1:200

flooron-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-habzasmentes-gepi-ipari-chemico-5l

 

Tagged under: