EASY TOP PLUS – Tetőjavító anyag

easy-top-plus-teto-megtapad-uv-allo-javito-szigetelo-anyag--ipari-chemico-kannaAz EASY TOP PLUS a sérült tetőfelületek ideális javító –, szigetelő anyaga.
A kifejlesztés célja a különböző minőségű tetőfedő anyagokon keletkezett meghibásodások egyszerű és gyors javítása. Speciális összetétele révén, rugalmasan tölti ki a tetőn keletkezett mechanikai sérüléseket. Bármilyen pormentes felülten tökéletesen megtapad, mely anyagát tekintve lehet akár fém, üveg, műanyag, pala, zsindely, kátránylemez vagy beton. A paszta még nedves területen is alkalmazható, mivel jelentős nedvesség kiszorító hatással rendelkezik. Tartósan ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek (eső, hó, jég, napfény), nem repedezik, nem törik, és nem válik fel még az ilyen extrém behatások esetén sem.
Használata rendkívül egyszerű és nem igényel szaktudást, mivel a készítményt sem melegíteni, sem adalékolni, sem keverni nem kell. A felületre való felhordáshoz elég egy fém spakli vagy egy műanyag lap.

Felhasználási terület:
Általánosan alkalmazható az építőiparban, iparban, mezőgazdaságban, közintézmények, valamint lakóépületek tetőszerkezeti javításainál, szigetelési munkálatainál.
Használható a kémények tövénél, szegélyeknél, atikáknál, tetőn lévő műtárgyak környékén, bevilágító ablakoknál és a tetőáttöréseknél kialakult tömítetlenségek megszüntetésére, valamint a tetőszerkezeten kialakult repedések, hézagok, lyukak kitöltésére.
A gabonaipar területén és a keverő telepeken is jelentős az anyag felhasználása, mivel kiválóan javíthatóak vele a magtárak, silók, terményszárítók tetőszerkezetei, a vápacsatornák és a különböző illesztéseknél jelentkező tömítetlenségek, még eltérő anyag félék találkozása esetén is.
A készítmény eredményesen használható még műanyag szennyvízelvezető csövek és tartályok toldásánál, illesztésénél előforduló szivárgások megszüntetésére.
Továbbá javasoljuk alkalmazását, épület alapoknál, zsindelypántoknál, fémfelületek illesztésénél, lefolyóknál és ereszcsatornáknál. Gépjárműiparban az alváz és a karosszéria elemek korrózióvédelmére ajánljuk.

Használatának előnyei:
– Felhasználása egyszerű, nem igényel szakértelmet.
– Jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.
– Rugalmasságát megőrzi –30 °C és +80 °C között.
– UV álló.
– Nedves felületen is használható.
– Nem igényel melegítést.
– Azonnal megszünteti a szivárgást és a beázást.
– Gazdaságos és hatékony.
– Alkalmazásával csökkenthető a javításra fordított munkaidő.

Használati utasítás:
A javítási művelet előtt, távolítsuk el az összes szennyeződést a felületről (portalanítás).
Hordjuk fel a felületre spaklival az EASY TOP anyagot úgy, hogy 2-3 mm vastagságban és 1-2 cm átfedéssel tömítse ki a réseket.
Szükség esetén (pl.: hajszálrepedések) melegítéssel képlékenyebbé tehetjük a pasztát vagy hígíthatjuk is a terméket szerves oldószerrel, aminek használatát a szerszámok tisztításához is javasoljuk (benzin, petróleum).

Tagged under: