CONTAX II. – Elektromos berendezések zsírtalanító tisztítószere

contax-ii-aerosol-spray-zsiroldo-zsirtalanito-ipari-chemicoA CONTAX II. aeroszol gyors és hatékony tisztítást tesz lehetővé, eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződéseket minden felületről. A készítményre jellemző, hogy lassan párolog, megelőzve ezzel az esetleges páralecsapódásokat. A kezelt felületeken egy védő filmréteget képez, mely megakadályozza a kontaktusokon kialakuló oxidrétegek képződését. Nem károsítja a szigeteléseket, a szilikon gumit és a bevonatokat. Nem okoz korróziót, nem vezeti az elektromosságot. Nem tartalmaz klórozott és fluorozott szénhidrogéneket. Kiváló zsíroldó hatással rendelkezik.

Felhasználási terület:
• Ipar
Az ipari üzemekben használt elektromos berendezések érintkezőinek és
finommechanikai alkatrészeinek tisztítására alkalmazható.
• Élelmiszeripar
Hatékonyan használható minden élelmiszeripari berendezés elektromos részegységének tisztítására. Jól alkalmazható a füst, korom és olajpára lerakódások eltávolítására.
• Egyéb
Kiváló eredménnyel alkalmazható a szórakoztató elektronikai berendezések tisztítása mellett a gépjárműipar területén, a teher- és személygépjárművek elektromos berendezéseinek tisztítására is.

Használatának előnyei:
– Kiváló kontaktjavító.
– Eltávolítja a felületekről a szennyeződéseket, beégéseket.
– Védi a kontaktusokat.
– Nem károsítja a felületeket.
– Nem okoz korróziót.
– Nem vezeti az elektromosságot.

Használati utasítás:
A tisztítandó felületet permetezzük be a szerrel, várjuk meg amíg elpárolog, vagy töröljük át és ellenőrizzük le a tisztítás hatékonyságát. Szükség szerint ismételjük meg a kezelést. Érzékenyebb felületeknél végezzünk próbatisztítást.
ELEKTROMOS BERENDEZÉST CSAK ÁRAMTALANÍTOTT ÁLLAPOTBAN, TISZTÍTSUNK!

Tagged under: